INTERNET ha esdevingut el canal de comunicació més important de la història. La comunicació flueix en tots els sentits, i una de les tècniques més eficients per a la promoció i retribució de productes i serveis es per mitjà dels codis REFERITS.

 

La majoria d'aplicacions ofereixen un codi per tal de retribuir als prescriptors amb una part dels rendiments que s'obtenen amb els nous clients. Aquesta pràctica de marqueting multinivell té un perill, que es premi la captació de clients sense oferir res a canvi excepte la pròpia aportació econòmica del qui es capta.

 

No obstant això, la tècnica és del tot legítima si per el contrari s'ofereix un producte o servei real, i el canal multinivell és transparent i públic.

 

En alguns casos s'ofereixen a la vegada descomptes als clients prescrits. Es per això que us relaciono tot una serie de codis de REFERITS d'aquells serveis i aplicacions que jo PERSONALMENT he adquirit o uso, i per tant hi tinc plena confiança. NO vol dir que algun servei pogui esdevenir fallit, però en tot cas si està en aquesta llista es perque en les meves reserques prèvies m'ha semblat bones sol·lucions i perque les segueixo usant en la actualitat.

 

 

 

PLATAFORMES DE TRADING I ARBITRATGE

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Xavier Torres | C/ Galileu Galilei, 7. Granollers | btcis4ever@gmail.com